Unikatni izdelki iz
betona in slovenskega lesa

BLUST design brand je nastal v želji po združitvi dveh sicer nekompatibilnih materialov betona in lesa. Spojitev dveh tako različnih materialov se kaže v inovativnih.

Blust design

BLUST design brand je nastal v želji po združitvi dveh sicer nekompatibilnih materialov betona in lesa. Spojitev dveh tako različnih materialov se kaže v inovativnih izdelkih kot so nakit, pohištvo in dekorativni produkti. Uporabljamo ostanke slovenskega lesa in naravne, okolju prijazne zaščitne premaze. Vsi izdeki so ročno dokončani izpod naših pridnih in kreativnih rok. V veselje nam je deliti našo zgodbo z vami.

Slovenski les

Ročno izdelano

Izdelano z ljubeznijo in strastjo

Unikaten dizajn

Moja zgodba

BLUST design znamka je nastala v želji po združitvi dveh sicer nekompatibilnih materialov- betona in lesa. Spojitev dveh tako različnih materialov se kaže v inovativnih izdelkih kot so nakit, pohištvo in dekorativni produkti. Uporabljam ostanke slovenskega lesa in naravne, okolju prijazne zaščitne premaze. Vsi izdelki so ročno dokončani izpod mojih pridnih in kreativnih rok. V veselje mi je deliti mojo zgodbo z vami.

Ustanoviteljica blagovne znamke Blust design

Vesna Golob

Contact

Prijava na novice